Douwe Dokter (5)

Rode Haagbeuk

Laat je inspireren

Rode Haagbeuk

Altijd alles op voorraad

De rode haagbeuk (Carpinus betulus ‘Purpurea’) is een prachtige en veelzijdige boom die een elegante toevoeging vormt aan elke tuin. Met zijn unieke, purperrode bladeren en zijn strakke, opgaande groei, biedt de rode haagbeuk niet alleen esthetische waarde, maar ook functionele voordelen als haagplant.

De rode haagbeuk is ideaal voor het creëren van formele hagen, privacyheggen of als accentboom in een landschapsontwerp. Dankzij zijn dichte bladerdek biedt hij uitstekende beschutting tegen wind en nieuwsgierige blikken. Bovendien kunnen de fraaie, gekleurde bladeren een aantrekkelijk contrast vormen met andere groenblijvende planten in uw tuin. Bij Douwe Dokter Fruitbomen staan we klaar om u te adviseren over de beste manier om de rode haagbeuk in uw tuin te integreren. Met onze expertise en kwalitatief hoogstaande bomen kunt u erop vertrouwen dat uw tuin een prachtige, levendige uitstraling krijgt.

Prijs per stuk: €895,-
30 tot 140 jaar oud
Kluit: 120cm
Breedte: 2 meter
Hoogte: 5 meter

Inclusief plant- en transportkosten (mits goed bereikbaar)

Voorraad: 8 stuks

Douwe dokter sierbomen aanvragen

Advies en vragen

Laat ons u adviseren over het assortiment bomen. U kunt bij ons langskomen, ons bellen, mailen, whatsappen of het contactformulier versturen.

Noorddrijk 25, 1463 PJ Noordbeemster
Navigeer via Google Maps

Contact

Whatsapp: 06 51684785
Bellen: 06 51684785
Mailen: info@douwedokter.nl

Openingstijden

Open op afspraak

Sierboom aanvragen

Vraag ons voor advies of een vraag over uw droomboom via het contactformulier.