Douwe Dokter (5)

Conference handpeer in bak

Laat je inspireren

Conference handpeer in bak

Altijd alles op voorraad

48 jarige Conference perenbomen, schitterende knoestige sierraden in bak. De boom is oersterk en gemakkelijk in onderhoud en zelfbestuivend. In de hardhouten bak (100x110x60cm) ook nog eens makkelijk op elke gewenste plek te plaatsen, bijvoorbeeld op de oprit.

Her ras Conference is een oude perenras uit Engeland die in 1885 is ontstaan en 1894 in de handel kwam. Het is nog steeds het meest geteelde ras in Nederland. Dit komt door zijn goede vruchtbaarheid, bewaarbaarheid en de heerlijke smaak. Deze tamelijk grote handpeer is langwerpig van vorm, naar den steel dun uitloopend, gelijkvormig troebel groenachtig geel van kleur met een harde schil. Het sappige vruchtvlees is lichtoranje en zoet.

Conference perenbomen hebben een weelderige bloei vanaf half april/begin mei met prachtige witte bloesem, de oogst is eind september en de peer kan in natuurlijke opslag (koel en koud) tot eind november bewaard worden.

Eigenschappen:

Stamhoogte: laagstam
Stamomtrek: ca. 65-80cm
Leeftijd: 48 jaar oud
Hoogte boom: 3,10 meter
Breedte boom: 2,00 meter
Prijs: € 595,- (incl. btw)
Evt. plant- en transportkosten in overleg

Voorraad: meerdere exemplaren

Douwe dokter perenboom aanvragen

Advies en vragen

Laat ons u adviseren over het assortiment bomen. U kunt bij ons langskomen, ons bellen, mailen, whatsappen of het contactformulier versturen.

Noorddrijk 25, 1463 PJ Noordbeemster
Navigeer via Google Maps

Contact

Whatsapp: 06 51684785
Bellen: 06 51684785
Mailen: info@douwedokter.nl

Openingstijden

Open op afspraak

Perenboom aanvragen

Vraag ons voor advies of een vraag over uw droomboom via het contactformulier.