Douwe Dokter (5)
Douwe dokter bomen in bak

Bomen in bak

De laatste jaren neemt de vraag naar fruitbomen in bakken toe. Dit concept hebben wij verder ontwikkeld. Wij verkopen en verhuren oude (fruit)bomen in bakken. Leasen met volledig onderhoud is ook een optie.

Bij het leveren van een oude boom in bak ontvangt u regelmatig een bericht met tips en adviezen over het onderhoud van de boom.

Bomen in bak
Karakteristieke historische oude fruitboom in (mobiele) bak in uw tuin, op het terras, ter verfraaiing van uw bedrijfspand of als aankleding van een evenement, winkelstraat of pleinen. De oude (fruit)bomen worden geplaatst in een duurzame houten bak gemaakt van oude Franse fruitkisten. Staat de boom u in de weg of gaat u verhuizen? Boom in bak is mobiel! Te koop vanaf € 395,- (incl. BTW), eventuele plant- en transportkosten in overleg Te huur (ook voor evenementen) vanaf € 10,- per dag (incl. BTW) excl. transport Ons motto is: Niets is onmogelijk.
advies van douwe dokter

Hoogstam, halfstam of laagstam kiezen?

Laat u adviseren door Douwe Dokter, specialist in fruitbomen.

Volwassen hoogstam

Een volwassen hoogstam boom wordt soms wel tot 7 m hoog en breed, de plantafstand is dan ook circa 7 m. Hij vertakt op 1,80m en zal u mits gezond zo een 100 kg fruit per jaar opleveren.

Volwassen halfhoogstam

Een volwassen halfhoogstam wordt 4-5 m hoog en breed en zijn heel geschikt voor in een boomgaard met meerdere bomen. Hij vertakt op circa 90 - 120 m. Zet de boompjes minimaal 5m uit elkaar. De oogst is ca 2x zo groot als bij een laagstam, u oogst al snel zo een 50kg per jaar van een gezonde halfstam.

Volwassen laagstam

Een volwassen laagstam of struikvorm boom wordt 2-4 m hoog en past heel goed in een kleine tot middelgrote tuin. Hij vertakt op circa 50 cm. Een gezonde laagstam boom levert maar liefst 20 kg fruit op met het voordeel dat u bijna al uw fruit zonder trap kunt plukken. Plant u meerdere laagstam fruitbomen naast elkaar, houdt u dan een plantafstand in van 3-4 meter.

Douwe dokter boom in bak

Advies en vragen

Laat ons weten welke boom in bak u aan wilt vragen.

Noorddrijk 25, 1463 PJ Noordbeemster
Navigeer via Google Maps

Contact

Whatsapp: 06 51684785
Bellen: 06 51684785
Mailen: info@douwedokter.nl

Openingstijden

Ma-Za 9:00 - 17:00
Gesloten op zondag

Boom in Bak aanvragen

Vraag ons voor advies of een vraag over uw droomboom via het contactformulier.