Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Bij Douwe Dokter vindt u het uitgebreidste assortiment oude (fruit)bomen 

Zoekt u een grillige oude fruitboom met karakter? Een notenboom of een zierboom? Ook voor zeer exclusieve (fruit)bomen en (fruit)bomen in bak bent u bij DouweDokter.nl aan het juiste adres.

Wij bieden een uniek assortiment laag-, half- en hoogstammen van de hoogste kwaliteit aan. U vindt bij ons alleen karakteristieke volwassen (fruit)bomen die vrij zijn van zogenoemde “kinderziektes” en gegarandeerd fruit produceren. 

Onze bomen worden geleverd met een doorgroeikluit en door onze unieke rooimethode kunnen wij ze het gehele jaar door leveren en planten.

Zoekt u slechts een enkele boom of wilt u een volledige oude boomgaard aanleggen? Wij kunnen u van deskundig advies voorzien en helpen u graag verder. Wij kunnen het transport en planten in eigen beheer verzorgen of in overeenstemming met uw hovenier of tuinarchitect laten uitvoeren. Ook verlenen wij 1 jaar garantie op onze bomen, vraag naar de voorwaarden.

U bent van harte welkom in onze kwekerij te Noordbeemster (vlak boven Amsterdam) waar u onze (fruit)bomen vrijblijvend kunt komen bekijken, uitzoeken en kopen. 

 Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie en details over de soorten en rassen uit ons assortiment.

 

LET OP! Niet alle bomen, wel bijna alle, staan op de website dus neem bij specifieke wensen altijd even contact met ons op!   

 

U kunt ook altijd kijken naar onze marktplaats advertenties. Klik hiervoor op onderstaand symbol.

 

Op al onze leveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.