Douwe Dokter (5)

Exclusieve St Remy bomen, heerlijk zoete roodkokende stoofpeer

Laat je inspireren

Exclusieve St Remy bomen, heerlijk zoete roodkokende stoofpeer

Altijd alles op voorraad

Twee unieke mooie perenbomen, nergens in Europa te koop! Deze boom is heeft een dikke stam van 180 cm omtrek en een hoogte van 50 cm. Daarna een zware vertakking van 90 cm in 4 armen. Deze vertakken na 2 meter weer tot een mooi gevormde kroon. Kortom, een sieraad voor elke tuin. Ook zeer geschikt voor mensen die geen groene vingers hebben! En voor ijsliefhebbers: Het bekendste gerecht met St. Rémy is Poire Belle Hélène.

Saint Rémy is een oud ras van stoofpeer, afkomstig uit Frankrijk en een van de bekendste stoofperen, die goed en regelmatig draagt. Zoals de naam al zegt, is het een peer die niet geschikt is voor ongekookte consumptie. De peren zijn zeer dik, groen met wit met zeer hard vruchtvlees. De grote witte bloesem bloeit al in maart, de oogst is in oktober. Van alle peren bewaart Saint Rémy het beste: in stro tot twee jaar, gestoofd kan deze dan stevige en zoetzure rode peer tot in de voorzomer bewaard worden.

De boom is een sterke groeier in vrijwel alle soorten grond en omstandigheden. De productie is regelmatig en zeer goed, er moet gedund worden. De vruchten zitten vrij los aan het hout, hierdoor is het planten op een plek uit de wind aan te raden. Het is een kruisbestuivende ras, let er dus op dat je meerdere bomen of goede bestuivers zoals Conference, Supertrevoux of Gieser Wildeman binnen een straal van 100 meter hebt staan.

Eigenschappen:

Stamhoogte: struikvorm, eerste vertakking op 50 cm
Stamomtrek: 180 cm
Leeftijd: ca. 80 jaar oud
Hoogte boom: 3,5 meter
Breedte boom: 6 meter
Prijs: € 12.500,- (incl. btw)
Evt. plant- en transportkosten in overleg

Voorraad: 2 exemplaren

 

Deze Perenboom aanvragen?

Doe je aanvraag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Head Office

Jalan Cempaka Wangi No 22
Jakarta - Indonesia

Email us

support@yourdomain.tld
hello@yourdomain.tld

Let's Talk

Phone : +6221.2002.2012
Fax : +6221.2002.2013

Bericht Douwe Dokter

We nemen binnen 12-24 uur contact met je op.